Jedź wolniej! Będą łapać!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

moze to kwestia ulozenia reaktora?na razie jest swiezutki
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Przez najbliższy tydzień (do 15 października) na terenie całej Europy policjanci przy pomocy Straży Miejskiej i Gminnej przeprowadzać będą wzmożone kontrole prędkości.

Akcja ta jest jednym z punktów programu poprawy bezpieczeństwa na drogach Europy koordynowanego przez Europejską Organizację Policji Ruchu Drogowego TISPOL. W Polsce policjanci wspierani przez Straż Miejską skontrolują miejsca, w których najczęściej dochodzi do wypadków i kolizji.

W ciągu tego tygodnia do pomiaru prędkości i rejestracji naruszeń zostanie skierowana maksymalna ilość sprzętu oraz ludzi. Według różnych badań to wciąż samochody poruszające się z nadmierną prędkością stanowią główne zagrożenie na drogach.

Pomiary będą przeprowadzane przy użyciu ręcznych radarów, fotoradarów automatycznie rejestrujących wykroczenia oraz pojazdów nieoznakowanych z videorejestratorem.

TISPOL jest międzynarodowym stowarzyszeniem zrzeszającym policje drogowe z ponad dwudziestu krajów Europy finansowanym przez Komisję Europejską. Polska jest członkiem TISPOL-u od 9 maja 2006 r.
    [mojeauto.pl - link]
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• ida.mac
      Ambiente
      • 2005
      • 141

skad my znamy

Jakby to była końcówka października, poczatek listopada to rozumiem, że mamy doczynienia z akcją "znicz".
      Początek lub koniec wakacji to akcja np: "wakacje" lub "lato" lub cos tam ("bezpieczny powrót", bezpieczne coś tam).
      A teraz to chyba testy nowych urzadzeń, a może (słyszałem że, tak jest we wszystkich budżetówkach) trzeba na siłę wydac kupę kasy bo zostaje w kasie i jeśli się nie wyda to po pierwsze przepadnie, a po drugie o tyle utną budżet na nastepny rok.
      Oczywiście być może i tu się znajdą głosy, że chodzi o nasze bezpieczeństwo, ale ja w to po prostu nie wierzę.
      Wydajmy pieniądze mądrze jak najwięcej i szybko na poprawę stanu dróg i tworzenia bezkolizyjnych arteri komunikacyjnych.
      pozdrawiam
      ciężko jest lekko żyć,

Komentarz

• marcind
        Rider
        • 2005
        • 438

Rozumiem ze ma to dzialac prewencyjnie, bo innego madrego wytlumaczenia nie widze :roll:
        Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
        mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...

Komentarz

• Arek
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 3143

a co powiecie na to :shock: juz niewiedza co maja robic :evil: http://wiadomosci.onet.pl/1416291,11,item.html

[ Dodano: Sro 11 Paź, 06 21:16 ]
          ops: szkoda zalozyl taki temat. Dopiero teraz zobaczyłem ops:
          -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• howard7
            L&K
            S_OCP Member
            • 2005
            • 1120

czyzby przy pomocy tego ?????
            usmiechnij sie jestes w ukrytej kamerze
            Załączone pliki